• Online inzicht in uw wagenpark
  • Beheer uw buitendienst efficiënter
  • Persoonlijke ALL-IN service

Urenregistratiesysteem

Een urenregistratiesysteem helpt u uw winst te verhogen, betere analyses te maken en uw assets efficiënter te plannen. Zo’n systeem hoeft niet ingewikkeld te zijn. We vertellen u wat urenregistratie inhoudt en hoe een urenregistratiesysteem uw bedrijf kan helpen.

  • Urenregistratiesysteem voor werktijden van uw personeel
  • Planning voor onderhoud van machines
  • Urenregistratie online inzien
  • Geen discussies over draaiuren van machines

 

Wat is digitale urenregistratie?

Met urenregistratie kunt u via ons online platform gemakkelijk en overzichtelijk de draaiuren van uw machines en de rijuren van voertuigen bekijken. Ook ziet u het als een asset zich verplaatst heeft en hoe lang dit heeft geduurd. Zo maakt u het uzelf, uw team en klanten makkelijker assets op te volgen.

Een ander voordeel is dat er geen onduidelijkheid meer bestaat over het aantal werkelijk gewerkte uren. Het afmelden van een machine kan natuurlijk op goed vertrouwen gebeuren, maar u kunt het vanaf nu ook controleren vanaf afstand. Hetzelfde geldt voor machineverhuur per uur. Op deze manier heeft u meer zekerheid en minder discussies.

Winst verhogen

Bespaar tijd en kosten met een beter inzicht in de ritten en het gebruik van uw assets. Via ons online platform vindt u altijd een helder overzicht.

Analyse

Dankzij een badgesysteem kunt u overzichtelijke rapporten opvragen voor draaiuren en personeelsregistratie. U kiest zelf wanneer u deze ontvangt.

Planning & inzetbaarheid

Met urenregistratie maakt u een efficiënte onderhoudsplanning. Zo optimaliseert u de inzetbaarheid van uw vloot en daarmee de rendabiliteit.

” Rittijden, draaiuren en bewegingsintervallen worden in realtime doorgegeven naar het online platform en opgeslagen in een overzichtelijke rapportage.”

 

Hoe werkt het urenregistratiesysteem?

Een urenregistratiesysteem hoeft niet ingewikkeld te zijn. Onze modules registreren de tijd die uw assets bewegen of draaien. Dit gebeurt vanaf het moment waarop het contact aangaat tot wanneer u deze stillegt. Bij assets zonder eigen batterij registeren onze modules de bewegingstijd. Intelligente software stuurt al uw gegevens door naar ons online platform. Met een eigen login beheert u zo al uw assets online. Samen met de draaiuren, werkuren en rijuren.

We adviseren u graag over een passende urenregistratie van uw vloot. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Laten we samen een gepaste oplossing zoeken

Wat zijn uw specifieke situatie, noden en doelen? In welke projecten wilt u meer inzicht verkrijgen, waar loopt u tegenaan? In een persoonlijk gesprek kunnen we samen opzoek naar een op maat gemaakte urenregistratie en facturatie oplossing.

We bekijken dit graag samen, geheel vrijblijvend.

  • Contactformulier

  • Voer een nummer in van 2 tot 2.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.