• Online inzicht in uw wagenpark
  • Beheer uw buitendienst efficiënter
  • Persoonlijke ALL-IN service

Assets tracken via LoRa

LoRaWan is een low power IoT focussed communicatie technologie. Het biedt lange afstand communicatie voor verschillende jaren en dit met een zeer compact batterij gevoede module.

Materiaal/materieel beveiligen via een LoRa tracker is nuttig voor alle toepassingen waar de inbouw van een GPS tracker niet mogelijk is. Echter is er een groot verschil tussen beide. LoRa trackers via triangularisatie (mastbepaling) zijn veel minder precies dan tracker via GPS.

Het principe is het volgende: de tracker zendt een signaal uit, die wordt opgevangen door de verschillende masten. Aan de hand van de ontvangst wordt er een positie berekend. Afhankelijk van de ontvangst krijgt u een precisie van 20m tot in het slechtste geval 5km.

Het voordeel is wel dat u, zonder montage, een heel compacte tag in een machine kan ‘kleven’. Deze kan 4 posities per dag doorsturen naar ons online platform en dit tot 5 jaar lang.

Low power

Dankzij de revolutionaire batterij technolgie kunnen deze tags gedurende jaren ingezet worden zonder enig onderhoud.

Zeer compact

Compact design, metalen behuizing, waterdicht, made to last.

Opsporing

Onze LoRa tags zenden ook een RFID signaal uit, waarmee ze kunnen opgespoord worden door onze externe partner (tegen betaling).

Graag vertellen u meer in een persoonlijk gesprek, op maat van uw bedrijf.

Laat uw gegevens achter en we contacteren  u zo spoedig mogelijk.

 

  • Contactformulier

  • Voer een nummer in van 2 tot 2.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.