• Online inzicht in uw wagenpark
  • Beheer uw buitendienst efficiënter
  • Persoonlijke ALL-IN service

Wat is asset tracking precies?

Materiaalbeheer of assets tracking is een methode om uw materialen te tracken. Gaande van voertuigen en machines tot kleiner materieel. Het doel ervan is om de locatie van de asset te weten, op elk moment van de dag.

Niet alleen data zoals locatie wordt bijgehouden. Ook andere waardevolle informatie voor uw bedrijf, zoals status, onderhoudsschema’s en beschikbaarheid.

U kan dit alles online raadplegen. Niet enkel via desktop maar ook op een smartphone of tablet. Zo kan u onderweg ook alle beschikbare info over uw waardevol materieel inzien.

Lees meer over:

Wat kan onze asset management software u bieden?

Wij leveren zowel gps tracking units die ingebouwd dienen te worden, denk hierbij aan wagens, machines en trailers, als mobiele autonome trackers voor containers, klein materieel en ander materieel dat geen eigen stroomvoorziening heeft. Na het plaatsen van de gps tracker hebt u onmiddellijk inzicht in het gebruik van uw assets. Dit vereenvoudigd facturatie, onderhoudsplanning op uren en kilometers, preventie tegen diefstal, chauffeursregistratie, werkuren, privé-/professioneel gebruik en meer.

 

Laten we samen een gepaste oplossing zoeken

Wat zijn uw specifieke situatie, noden en doelen? Waar wilt u meer inzicht in verkrijgen, waar loopt u tegenaan?

 

In een persoonlijk gesprek kunnen we samen opzoek naar een op maat gemaakte asset management oplossing.

 

We bekijken dit graag samen, geheel vrijblijvend.

  • Contactformulier

  • Voer een nummer in van 2 tot 2.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.