• Online inzicht in uw wagenpark
  • Beheer uw buitendienst efficiënter
  • Persoonlijke ALL-IN service

Veel gestelde vragen

Rapportages zijn te raadplegen op het volgplatform in volgende formaten: Excel, PDF of HTML.
Elk rapport toont verschillende gemeten gegevens, zo kan u zelf ontdekken dewelke voor uw het meest bruikbaar is.
Rapporten kunnen ook dagelijks, wekelijks of maandelijks automatisch verzonden worden naar een mailbox naar keuze.

Lees meer

We hebben ervoor gekozen om niet te werken met een app, maar we hebben zowel voor pc, tablet als smartphone verschillende geoptimaliseerde versies.
Je kan hier steeds op inloggen met dezelfde inloggegevens.

Lees meer

Het contract loopt vanaf de installatie voor 1 jaar. Vanaf het 2de jaar zijn al onze contracten opzegbaar, zonder enige vergoeding op uitstapkost.
Meer info? Bekijk onze algemene voorwaarden.

Lees meer

Ons platform is te bereiken via onze website, hier heeft u de mogelijkheid om in te loggen en toegang te krijgen tot uw vloot. U hoeft er geen software voor te downloaden. Bijgevolg bent u steeds up-to-date met de laatste wijzigingen en verbeteringen van het Lokaliseer platform.

Lees meer

Ja, zo kan je een (tijdelijk) account aanmaken voor klanten, maar ook voor medewerkers, collega’s, huurders, …

Bij machineverhuur kan de klant zo bijvoorbeeld de door hem gehuurde machine ook online opvolgen en inzicht verkrijgen.

Lees meer

Ja, de eigenaar van de vloot die online wordt beheert, kan accounts aanmaken voor medewerkers, collega’s, klanten, …

Door het aanmaken van users en groepen kan je verschillende rechten, rapportages, informatie, assets, … toekennen aan bepaalde gebruikers. Deze rechten kunnen ook op elk moment gewijzigd worden.

Lees meer

General Packet Radio Service is een techniek waarmee er contact wordt gemaakt met het GSM-netwerk. Deze maakt op zijn beurt dan weer verbindingen met het internet. Zo kan je dus apparaten, zoals onder andere GPS-modules, aansluiten op het internet.

Lees meer

Onze gps-trackers zijn uitgerust met een interne GPS- en GPRS antenne. Dankzij de GPS antenne kan de blackbox precies bepalen op welke locatie de asset zich bevindt. Op geregelde tijdstippen wordt deze positie doorgegeven naar onze servers. Dit dankzij de GPRS communicatie. Al deze data worden verwerkt en inzichtelijk gemaakt in ons online platform. Zowel grafisch op de kaart als in onze rapporten.

Lees meer

Ook particulieren kunnen wij helpen met hun vloot te beveiligen. Bent u particulier en op zoek naar een oplossing voor het beveiligen en online raadplegen van de bewegingen van uw: auto, old-timer, fiets, boot, camper, aanhangwagen, motor, scooter, jet-ski, …. bekijk dan zeker ons aanbod op 123-track of contacteer ons.

Lees meer

Wij beschikken over een aantal, al dan niet oplaadbare, trackers. Deze worden gemonteerd zonder aansluiting, dus flexibel in gebruik. Deze autonome trackers werken via LoRa– of GSM-netwerk.

Tags, de trackers die werken via het LoRa netwerk, gaan tot 5 jaar mee en zijn niet oplaadbaar maar zeer compact.

De trackers via het GSM-netwerk werken via GPS, de autonomie hiervan is tot 5 jaar afhankelijk van de gekozen instelling. Deze zijn altijd oplaadbaar of kunnen voorzien worden van nieuwe batterijen.

Lees meer

Bedrijven die beschikken over een eigen technische dienst kunnen een track&trace module waarschijnlijk zelf installeren. Het enige dat dient aangesloten te worden is permanent, massa en na-contact.

Uiteraard helpt Lokaliseer u graag verder bij de montage van een module.

Indien u zelf niet beschikt over een technische dienst, kan onze technische dienst modules monteren in uw assets.

Lees meer